Autó felszerelés

AUTÓFELSZERELÉS

A Hámori Autósboltok gyakran emlegetett jelmondata, hogy nálunk a „nincs” és a „nem beszerezhető” fogalmak nem léteznek! Igyekszünk 100%-ban megfelelni e kijelentésünknek, és minden felszerelést biztosítani, amely a vezetés örömét még biztonságosabbá és élvezetesebbé teheti.

Legyen szó egy hosszabb nyári túráról vagy egy élményvezetésről a havas Alpokban, felszereléseinkkel alkalmassá teheti négykerekűjét. De a rendhagyó körülményeken kívül a mindennapi kötelező darabokat is megtalálja nálunk, vagy éppen azokat a komfort kiegészítőket, amelyekkel személyes igényeire szabhatja járművét.

Ha pedig már az egyediséget említettük, a dekorelemek sem hiányozhatnak egyetlen sofőr autójából (vagy éppen autójáról) sem! Nézzen körül autófelszerelés kategóriánkban és találja meg az Ön stílusához legjobban illeszkedő, divatos belső és külső tartozékokat, hogy minél inkább magáénak érezhesse autója megjelenését.

A technika szerelmeseiről sem feledkeztünk meg: a tabletek, telefonok és GPS-eszközök autóban történő tárolása és használata praktikus és ergonomikus kiegészítőket kíván. Termékeink között a hagyományos tartók mellett mágnessel rögzíthető, fejtámlára illeszthető, illetve nanopados változatokat is talál. Csak győzzön választani!

1–15 / 499 találat

1 2 3 4 32 33 34
FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
0