Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Hátsó, Autótípusra

Hátsó ablaktörlő: fontosabb, mint gondolná!

hátsó ablaktörlőhátsó ablaktörlő szerepét talán nem kell ecsetelnünk, hiszen nyilvánvaló. A fontossága azonban már más lapra tartozik. Gyakran látni olyan autót szakadó esőben, amelynek hátsó ablaktörlője nem működik – ez lehet a külön kapcsolhatóság és a sofőr hanyagsága miatt, de a meghibásodás is gyakori ok.

Manapság a tolatókamerák korában már nincs akkora jelentősége a középső tükörnek – gondolják sokan- holott a menet közbeni kilátás hátrafelé majdnem ugyanolyan fontos mint előre és az oldalsó tükrök a holtterükből adódóan nem mindig nyújtanak teljes összképet az autó mögötti történésekről. Ha a hátsó ablaktörlő nem működik vagy elöregedett akkor amellett, hogy korlátozza a vezető 360°-os látását, balesetveszélyt is teremt. Éppen ezért érdemes mindig odafigyelni a hátsó ablaktörlő állapotára is és persze használni is azt!

Amennyiben hátsó ablaktörlőre lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg az autója számára legmegfelelőbb darabot csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne, tegye fel nekünk elérhetőségeinken!


8termék 18
Szűrés
Ár
 (Ft)
3 093 Ft - 6 200 Ft
Autó Márka