Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

AUTOGLYM - Professzionális autóápolas

A vállalatot 1965-ben alapította Nagy-Britanniában egy autókereskedelmi vállalkozó, aki egy egyedi rendszert dolgozott ki a használt autók fényezésének javítására. Ma az Autoglym név a prémium minőséget jelenti világszerte.

Az Autoglym székhelye Angliában, Lecthworth-ben található és több mint 100 alkalmazott dolgozik azért, hogy minőségi termékekkel lássák el az 50 országot lefedő értékesítői hálózatukat.

Az Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autószépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére.

Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és auto klub ajánlásával rendelkeznek. A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol.

Autoglym: Professzionális autóápolás mindenkinek!

Autoglym autóápolásAz autóápolás sokak számára csupán egy egyszerű mosást jelent, ám ahhoz, hogy az autó sokáig megőrizze eredeti fényét és színét, ennél valamivel többre van szükség. Az Autoglym több mint fél évszázada gyárt olyan termékeket, amelyek segítségével akár egy matt fényezésű autóból is szemet gyönyörködtető látványt lehet varázsolni.

Az Autoglym autóápolási termékei minden olyan tevékenységhez segítséget nyújtanak, amely az autó tisztává és csillogóvá változtatását célozza. Nem csupán a fényezést lehet makulátlanná tenni a segítségükkel, de akár a felniket, a műanyag alkatrészeket, az üvegeket és a belső teret is szinte újjá lehet varázsolni, ha az Autoglym autóápolási termékeit használjuk. Ez azonban nem lenne elegendő, hiszen az autót használjuk, de az Autoglym egyes termékei védelmet is nyújtanak a fényezésnek és az egyéb felületeknek.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését az Autoglym autóápolási termékei, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Szűrés