fbpx

Értesüljön elsőként az újdonságokról, akciókról és kedvezményekről hírleveleinkből

A Hámori Autósboltoknál kiemelt figyelmet fordítottunk hírleveleink kialakítására annak érdekében, hogy új termékkínálatunkról, újdonságokról, akcióinkról és kedvezményeinkről időben értesíthessünk Ügyfeleinket.

Hámori Autósboltok hírlevelek

A Hámori Autósboltok hírleveleiben akciókról és kedvezményekről, újdonságokról és termékajánlatokról tájékoztatjuk. Termékajánlót általában havonta egy alkalommal küldünk, míg akciós hírleveleink száma függ az aktuális időszaktól és akciónk időtartamától, jellegétől. Hírlevelünk a legjobb módja annak, hogy az elsők között értesüljön a legjobb ajánlatokról és újdonságokról. Feliratkozásával azt is biztosíthatja, hogy nem marad le egyetlen Önnek szóló ajánlatunkról sem.

Feliratkozását követően Ön bármikor módosíthatja, hogy miről kíván hírlevelet kapni tőlünk. Emellett hírleveleinkről bármikor egyszerűen leiratkozhat a leveleink alján lévő linkre kattintva.

Adatait a magyar jogszabályok és EU előírások alapján kezeljük, azokat nem adjuk át másoknak és csak az Önnek szóló reklámok, személyes ajánlatok és egyéb információk eljuttatásához használjuk fel.

Ha segítség szükséges a részünkről, vagy kérdése van, keressen minket bizalommal!

Hámori Autósboltok

Hámori Autóalkatrész Kft.
2081 Piliscsaba, Fő utca 223.

+36 20 745 9926

0