fbpx

2x 4db beltéri és otthoni kendő, a második csomag féláron

2x 4db beltéri és otthoni kendő, a második csomag féláron

1485 Ft (Nettó: 1169 Ft)

Készleten

Cikkszám: 19000019 Kategóriák: , , Címke:

Aki igényes az élettere és az autója tisztaságára, szépségére, az tudja, hogy a hatékonyság legalább olyan fontos, mint a kíméletesség és tökéletes végeredmény. A Lotus mikroszálas kendőivel mindez egyszerre lehetséges, mert a tartós, kiváló minőségű kendők úgy varázsolják elektronika berendezéseit, háztartási eszközeit, vagy autóját por-, szösz- és karcmentessé, szárazzá, hogy önnek a második kedvenc elfoglaltsága lesz a velük való ápolás. Az elsőt önre bízzuk!

Karc- és szöszmentes tisztítás, csillogás és hihetetlen felszívó képesség? Természetesen lehetséges, hiszen a Lotus prémium minőségű mikroszálas kendői nem ismernek lehetetlent. Otthonának vagy járműve belső terének tisztítása sosem volt még ilyen egyszerű és kényeztető!

Válassza ezt a hihetetlen anyagú, egyedülálló minőségű kendőt, mert megkönnyíti majd a mindennapjait! A csomag tartalma 4db különböző színű, prémium minőségű 35x35cm, 220g/nm mikroszálas kendő, melyek akár súlyuknak 7x-ét is képesek folyadékban vagy szennyeződésben felszívni! Mind az otthonában, mind az autóápolásban nélkülözhetetlenek a Lotus mikroszálas kendői, mert a Magyarországon kapható legtöbb kendővel ellentétben nemcsak 20-30 alkalmat bírnak. A Lotus minden terméke egyedülálló a hazai piacon! Ez a mikroszálas kendő 100 mosás után* is tökéletesen használható marad!

*A termék csomagolásán is megtalálható utasítást betartva: 40°C-on mossa!

 

Figyelmébe ajánljuk0