fbpx

Univerzális automata autós tartó és vezeték nélküli 10 W töltő GZ-15144

Univerzális automata autós tartó és vezeték nélküli 10 W töltő GZ-15144

5376 Ft (Nettó: 4233 Ft)

Készleten

Cikkszám: GZ-15144 Kategóriák: , Címke:

2 in 1 funkciók – Qi Univerzális autós telefontartó és vezeték nélküli Qi töltő. Egy időben használhatjuk a GPS-t és tölthetjük is telefonunkat. Stabilitás és biztonság 

2 in 1 funkciók – Qi Univerzális autós telefontartó és vezeték nélküli Qi töltő. Egy időben használhatjuk a GPS-t és tölthetjük is telefonunkat.

Stabilitás és biztonság – A szellőzőlamellára rögzülő csipeszen szilikon található, valamint a telefonnal érintkező felületen is. Így megvédve azokat a karcolódástól. A legvastagabb ajánlott használható tok max. 4mm. Rögzülése stabil és megbízható így a gyors kormánymozdulatoknál vagy kátyús utakon sem kell aggódnunk.

Egykezes kezelhetőség – 360° forgatható, így biztosan megtaláljuk az ideális szöget. Helyezzük a telefont a tartóba, az alul elhelyezkedő infravörös szenzor érzékeli a készüléket és szorosan rázáródik. Kioldáshoz érintsük meg a felső felületet..

Figyelem

  1. A tokokban található fém tárgyak interferenciát okozhatnak a töltés használata során. Így gumi/műanyag/TPU tokok ajánlottak max. 4 mm vastagságig.
  2. Csak szellőző lamellára felhelyezhető.
Tovább olvasom.. ▼

Figyelmébe ajánljuk
0