fbpx

Üléshuzatok - Ülésvédők

Univerzális üléshuzatok !

Minden sofőr más és mást vár az autójától, az azonban biztos, hogy a praktikum és a megbízhatóság az elsők között szerepel. Nincs ez máshogy a gépjármű kiegészítőivel sem: legyen szó elektronikai berendezésekről, kényelmet szolgáló kellékekről vagy dekorációs elemekről. Az üléshuzatok megalkotásánál is e két komponenst tartottuk szem előtt, így sokoldalú felhasználhatóságuk mellett hosszú élettartamot garantálnak.

De mi is az az univerzális üléshuzat?

Ahogy a neve is mutatja, egy rendkívül sokoldalú termék, ugyanis szinte bármilyen gépkocsi típusnál használható. A titok a rugalmas anyagban és a designban rejlik: kialakításának köszönhetően remekül alkalmazkodik a legtöbb ülésfajtához. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy sorozatgyártott termék lévén kedvezőbb áron szerezhető be, mint méretre készített társai, mégis esztétikus és funkcionális.
A költségeken túl számos előnyre tehet szert, ha a szóban forgó huzatok mellett teszi le a voksát. Amennyiben például bérelt autót használ, vagy gépjárműve leváltásán gondolkozik, egyszerűen kiveheti a régiből és az újba szerelheti őket, időt (és természetesen pénzt) spórolva.

Ha szívesen váltogatja időnként autója belső terének megjelenését, akkor is jó megoldás lehet a könnyedén cserélhető huzatok választása. A Hámori Autósboltokban háromféle színváltozatban kapható (fekete/kék, fekete/piros, fekete/szürke), így hangulatnak, vagy akár évszaknak megfelelően szabhatja személyre a járművet. Ezen termékek hátsó háttámlái mindkét oldalon zippzáros kivitelben készülnek 1/3 arányban, hogy mindenképp dönthető legyen a háttámla.

Természetesen az üléshuzatok minden olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, mint a hagyományos darabok: hosszútávon megóvják autója épségét és kényelmet biztosítanak.
A tisztítás sem okoz fejtörést: csak távolítsa el és mossa ki kímélő fokozaton (max. 30fok).
Univerzális ajánlat a Hámori Autósboltokban!

Ha szívesen meglepné magát és autóját egy új, stílusos huzat garnitúrával, válassza akciónkat! A 11 db-os szettet 14 990 Ft helyett most mindössze 9 900 Ft-ért szerezheti meg.

A csomag tartalma:

– 5db fejtámlahuzat*
– 2db első ülőlaphuzat
– 2db első támlahuzat
– hátsó támlahuzat
– hátsó ülőlaphuzat
– fejtámla patentek
– rögzítő kampók

*Fejtámláknál a vevőnek kell kivágni a lyukakat. Van a csomagban műanyag karikák amivel lezárja a lyukakat, hogy ne fessen tovább.

1–15 / 56 találat

1 2 3 4
0