Autó világítás

Autó világítás

Látás és láthatóság = biztonság! Válassz jó minőségű, megbízható világító testeket, hogy megelőzhesd a baleseteket és magabiztosan uralhasd autódat az utakon! A Hámori Autósboltokban modern technológiával készült termékeket találsz, melyek előnye, hogy akár extrém helyzetekben is kellő és intenzív látóteret biztosítanak. Emellett az energiafogyasztás és a takarékosság területén is jól teljesítenek, hogy költséghatékony megoldást nyújthassanak minden sofőr számára.
Nagy hangsúlyt fektetünk a világítótestek másik meghatározó tulajdonságára is, az időtállóságra. Ezen belül kiemelt fontosságú a hőtűrés: ha az alkatrészek nem hevülnek túl, cseréjük kevésbé gyakori.

Minden területre gondoltunk: egyszerre kínáljuk a mindennapok elengedhetetlen nappali menetfényeit és ködlámpáit, de a munka során használt alkatrészek is megtalálhatóak nálunk, mint a tetővillogók, vagy a munkalámpák. Ha fő szempont a design, válogass színes izzóink, hangulatfényeink, vagy akár BMW-stílusú angel eye lámpáink közül.

Elérhető technológiáink: LED, XENON, Halogén. Ha olyat keresel, amelyet nem találsz a felsoroltak között, vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

1–15 / 581 találat

1 2 3 4 37 38 39
FORGOT PASSWORD ?
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
0