fbpx

Karbantartás

AUTÓ KARBANTARTÁS
Nem várt, kellemetlen események bármikor történhetnek – a kérdés annyi, hogy hogyan oldod őket! A vezetés során felmerülő problémák azonnali cselekvést kívánnak, így érdemes időben felkészülni rájuk és beszerezni a megfelelő eszközöket.

A Hámori Autósboltokban és a webshopban kapható karbantartó kellékek és szerszámok egytől-egyig minőségi, bevizsgált termékek, amelyek nem hagynak cserben, bármilyen kihívással is nézel szembe. Például az akkumulátor lemerülése – még ha nehéz is beismerni – bárkivel megeshet. Ilyenkor mentőmellény lehet egy akkutöltő, egy megbízható vontatókötél vagy éppen egy bikakábel – érdemes tehát a csomagtartóban helyet szorítani ezek számára!

De akkor is jó helyen jársz, ha szeretnéd beszerezni strapabíró szerszámaidat, vagy éppen egy praktikus szerelőlámpát, amely megkönnyíti a javítást.

A kategóriában találod a kompresszorokat és különböző légtechnikai eszközöket, amelyekkel ellenőrizheted abroncsaid nyomását, illetve szükség esetén felfújhatod őket. Ha bármilyen kérdésed merülne fel a kategóriában található termékekkel, fordulj hozzánk bizalommal!

1–15 termék, összesen 106 db

1 2 3 4 6 7 8
Telefon: +36 20 745 9926
E-mail: rendeles@hamoriautosbolt.hu
0