fbpx

Motorkerékpár ápolás

Motorkerékpár ápolás

Motorkerékpár ápolás szakszerűen: válassz professzionális termékeink közül! A Hámori Autósboltok választékában hatékony, mégis kíméletes tisztítószereket találsz, amellyekkel könnyedén fényessé teheted kétkerekűdet. A csillogó felületeken kívül hosszantartó védelemmel is elláthatod motorodat, így akár élettartamának növelését is segítheted.

A kiegészítők megfelelő tisztántartására is gondoltunk, ugyanis bukósisakod teljeskörű ápolását is elvégezheted termékeinkkel. A külső borításhoz összeállított szerek eltávolítják az odaragadt koszt, és csíkmentes ragyogást biztosítanak, a sisak belsejébe tervezett textiltisztítók pedig bőrgyógyászok által teszteltek mégis kíméletlenül csíraölőek, ráadásul kellemes az illatuk.

Minden motoros rémálma a kétkerekűre, illetve a sisakra száradt rovargyűjtemény. Felejtsd el a kaparást és a véletlenül okozott karcokat – próbáld ki inkább termékeinket, amelyek percek alatt feloldják a hosszú túrák alatt szerzett lerakódásokat is! Ha szeretnél segítséget kérni motorápolással kapcsolatban, keress minket bizalommal!

Összesen 4 találat

0