fbpx

Téli termékek

TÉLI TERMÉKEK

Ismerd meg téli termékeinket! A hideg hónapokban a gépjárműveknek extrém körülmények között kell hozniuk a megszokott biztonságot és teljesítményt, ehhez pedig speciális eszközök szükségesek.

Az autók legnagyobb ellenségei ilyenkor a 0 fok alá eső hőmérséklet, a hó és a jég, de kiváló minőségű felszereléseinkkel könnyedén megküzdhetsz előbbiekkel! Legkeresettebb termékeink közé tartoznak ebben az időszakban a szélvédőmosó folyadékok, melyek a legfagyosabb napokban is biztosítják a tiszta, széles látótávot. Előzd meg a baleseteket, tartsd jég és fagyásmentesen kocsid szélvédőjét! Minden igényre gondoltunk: különböző hőmérsékletig, -40° és -60°-os változattal, 1,2,5 literes kiszerelésben is megvásárolhatóak.

További népszerű darab áruházainkban téli csomagunk, amelyet már a hideg idő beköszöntével érdemes bekészíteni az autóba. Tartalma egy rendkívül praktikus kesztyűvel ellátott jégkaparó, amely megakadályozza, hogy a felpattanó jégdarabok sérülést okozzanak a kézfejen, továbbá melegen tartja azt. Emellett jégoldó spray-t, zár-jégoldót és páramentesítő spray-t is találsz a táskában, amelyek megkönnyítik az indulást még a legzordabb januári reggelen is.

Ha esetleg olyan téli terméket keresel, amelyet nem találsz meg a kategóriában böngészve, nyugodtan keress fel bennünket, segítünk!

1–15 / 24 találat

1 2
0