Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Ablaktörlők

A Hámori Autósboltok webshopja ablaktörlők széles választékát kínálja: legyen bármilyen elképzelésed, nálunk megtalálod, amit keresel! Termékpalettánkon igyekeztünk minden igényt kielégíteni, így egy magasabb és egy mérsékeltebb árkategória áll vevőink rendelkezésére. Az ablaktörlőkben viszont egy mindenképpen közös: a strapabíróság és a hosszú élettartam.

Válassz ablaktörlőink közül!

 

Az ablaktörlők karbantartásáról röviden

Az ablaktörlők kulcsfontosságú szerepet töltenek be a biztonságos közlekedés megteremtésében. Ahhoz, hogy a gépjármű tulajdonosokat hosszú éveken át kiszolgálják nagyon fontos, hogy foglalkozzanak a karbantartásukkal.

Egyes járművezetők elkövetik azt a hibát, hogy egy szárazabb időszakban egyáltalán nem használják az autók ablaktörlőit, pedig napos, meleg időben is szükség van arra, hogy legalább rövid időre beindítsák őket. Ehhez semmi másra nincs szükség csak szélvédő tisztítóra. Ezt a teendőt célszerű két hetente megismételni. A gépjármű tisztításakor sose feledkezzen meg az alkatrészekről! A megtapadó szennyeződések jelentős mértékben megrövidíthetik az ablaktörlők élettartamát ezért fontos, hogy takarításkor rájuk is jusson idő és energia.

Amennyiben nem sikerült odafigyelni a karbantartásra, és új ablaktörlőkre lenne szüksége, ismerkedjen meg kínálatunkkal! Tőlünk egyszerűen és gyorsan beszerezheti a jármű típusához illő kiegészítőt, hiszen többféle márkához is kínálunk termékeket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Szűrés