Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Felszerelés

A Hámori Autósboltok gyakran emlegetett jelmondata, hogy nálunk a „nincs” és a „nem beszerezhető” fogalmak nem léteznek! Igyekszünk 100%-ban megfelelni e kijelentésünknek, és minden felszerelést biztosítani, amely a vezetés örömét még biztonságosabbá és élvezetesebbé teheti.

Legyen szó egy hosszabb nyári túráról vagy egy élményvezetésről a havas Alpokban, felszereléseinkkel alkalmassá teheted négykerekűdet. De a rendhagyó körülményeken kívül a mindennapi kötelező darabokat is megtalálod nálunk, vagy éppen azokat a komfort kiegészítőket, amelyekkel személyes igényeidre szabhatod járművedet.

Ha pedig már az egyediséget említettük, a dekorelemek sem hiányozhatnak egyetlen sofőr autójából (vagy éppen autójáról) sem! Nézz körül autófelszerelés kategóriánkban és találd meg a stílusodhoz legjobban illeszkedő, divatos belső és külső tartozékokat, hogy minél inkább magadénak érezhesd autód megjelenését.

A technika szerelmeseiről sem feledkeztünk meg: a tabletek, telefonok és GPS-eszközök autóban történő tárolása és használata praktikus és ergonomikus kiegészítőket kíván. Termékeink között a hagyományos tartók mellett mágnessel rögzíthető, fejtámlára illeszthető, illetve nanopados változatokat is találsz. Csak győzz választani!

Ha minőségi autófelszerelést keresel, nézz körül nálunk!