Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Elektronika

Minden, ami elektronika: a Hámori Autósboltok termékpalettáin modern, megbízható, hosszú élettartamú elektronikai felszereléseket találsz, amelyek remekül kiegészítik autódat. Minden típusra és igényre gondoltunk, hogy kényelmesebbé, korszerűbbé és biztonságosabbá tehesd gépjárművedet.

Multimédia

A vezetés élményéhez sokak szerint nélkülözhetetlen a zene, a zene élvezetéhez pedig nélkülözhetetlenek a minőségi multimédiás eszközök! Hifik, rádiók és antennák közül válogathatsz, ha pedig a legjobb számok a telefonodon vannak, válassz melléjük egy bluetooth-os csatlakozót.

Ha már a telefonnál tartunk, a töltésről se feledkezz meg! Különféle telefontöltők, átalakítok és elosztók állnak rendelkezésedre, hogy mindig 100%-on lehess.

Biztonság

Ha a te célod inkább a biztonság növelése, ismerd meg a Hámori Autósboltok kínálta lehetőségeket! Kiegészítőfények széles választékával várunk, hogy növelhesd látóteredet, de tolatókamerákat, radarokat, menetrögzítőket is találsz ebben a kategóriában. Ha nem vagy megelégedve a gyári felszereléseiddel, termékeinkkel kiegészítheted és igényeid szerint személyre szabhatod autódat.

A központi zárak és a riasztók terén is bővelkedünk, többféle behatolás érzékelő közül választhatsz, és távirányítóink is hasznosak lehetnek.

Egyéb kiegészítők

A fenti két nagy csoporton túl további elektronikus kategóriák termékei is megtalálhatóak üzleteinkben: – a teljesség igénye nélkül – elektromos ablakmozgató rendszerek és emelők, kürtök, utánfutó csatlakozók, stb.

Nálunk mindent megtalálsz, ami autó elektronika, nézz körül oldalunkon!