Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Indításgátló

Indításgátlóval az autót nem viszik el tolvajok

indításgátlóEgy indításgátlóval a járműve nem tűnik el nyomtalanul. Az autótolvajok mindenre fel vannak készülve, a járművek feltörésének és kulcs nélküli beindításának trükkjeit ismerik. A lopásgátló és indításgátló eszközök megvásárlása mégsem kidobott pénz, mert mindig tudnak újat mutatni a gyártók.

Egy indításgátló is jó befektetés, mert képes a járművet ott tartani, ahol a tulajdonosa leparkolt vele. Egy indításgátló az autóba építve észrevétlenül megbújik a többi vezeték és alkatrész között, tehát nem olyan könnyű felfedezni és hatástalanítani. Az eszköz egyszerre képes arras, hogy az üzemanyag szivattyút, az önindítót és a gyújtást is blokkolja. Több, speciális kódkulcs is tartozik hozzá, illetve plasztik mester kártya is.

A legjobb védelmet keresi járművének? Nem szeretne azért aggódni, hogy a parkolóhelyre érve ott találja e még az autóját? Forduljon hozzánk bizalommal és vásárolja meg az új indításgátlót jó áron! Ha kérdése van az általunk forgalmazott termékekről, lépjen velünk kapcsolatba emailben vagy telefonon!


8termék 18