fbpx


Ismerje meg a Hámori Autóalkatrész kft. történetét!


Mint oly sok vállalkozás, a miénk is egy családi ötlettel indult, 1981-ben. Szüleink alapították egyéni vállalkozókként az első üzletet Esztergomban-kertvárosban, ahol keleti alkatrészeteket árusítottak. Ki ne emlékezne az ikonikus Wartburgokra, Trabantokra, Ladákra, Skodákra és Daciákra? Bár árukészletünk természetesen jelentősen megváltozott, büszkék vagyunk arra, hogy első boltunk azóta is töretlenül üzemel.

Mutatjuk, mi történt az elmúlt évtizedekben:
A kezdeti időszak sikere után az 1990-es évek elején kibővült az alkatrészek árusítása. Piliscsabai boltunk is megnyitotta kapuit, ami szintén szüleink nevéhez fűződik. Mivel már a nyugati autók is megjelentek, sőt, elterjedtek a magyar utakon, így az árukészlet is növekedett. Csapatunk összetartását mutatja, hogy a második boltunkban üzletvezető kollégánk a nyitás óta dolgozik velünk, szinte már családtagként tekintünk rá.


Rólunk


…és hogy kik is vagyunk mi? Hámori Gabriella és Szabolcs, a Hámori Autóalkatrész kft. két ügyvezetője. 2004-től mi vettük át a boltok irányítását szüleinktől, amely 2017 óta Kft.-ként üzemel. 2006-ban csatlakozott hozzánk Gabriella fia Dávid, így még inkább családi vállalkozássá váltunk. Szüleinktől örökölt tudásunkat további tanulmányainkkal egészítettük ki, hogy így vihessük tovább a Hámori Autósbolt értékeit és hírnevét. Célként tűztük ki, hogy a kiváló minőség és megbízhatóság mellett vevőink számára valódi segítséget és rugalmasságot tudjunk nyújtani. Legyen bármilyen kérés, igyekszünk megvalósítani és beszerezni a szükséges alkatrészeket. Nálunk a „nincs" és a „nem beszerezhető" ritka fogalmak.

2015 óta már az interneten is megtalálhatóak vagyunk és 2017-ben elindítottuk a webáruházunkat is. Ezzel párhuzamosan bővült csapatunk, két kolléga csatlakozott hozzánk így jelenleg hat fővel működünk. Mindkét üzletünkben és webáruházunkban is naponta frissítjük az alkatrészek és az egyéb autós termékek készletét, érkezzen akár belföldről vagy külföldről. A felszerelések mellett a karbantartásra és az autóápolásra is nagy hangsúlyt fektetünk: az AUTOGLYM termékek mellett SONAX PONT hivatalos viszonteladók vagyunk és a kiváló minőségű XADO motorvédő termékek forgalmazását is megkezdtük. Kitartó munkánk eredményeként számos meghatározó céggel állunk partneri kapcsolatban de a legkisebb tételben vásárló látogatóinkat is örömmel fogadjuk.


Köszönjük, hogy a Hámori Autósboltot választotta!
0