fbpx

Autóápolás

Autóápolás

Az ápolásról sosem szabad megfeledkezni: tartsd tisztán autód kívül-belül a Hámori Autósboltok kiváló termékeivel! A tisztítószerek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és tartós ellenállást biztosítanak az későbbi koszolódás és sérülés ellen. Az autóápolás kategóriában tehát mindent megtalálsz, amire négykerekűd kozmetikájához szükséged lehet.

Belső ápolás
Kárpittisztítók minden élethelyzetre: akár masszívabb koszolódást kell legyűrnöd, akár csak egy pár folttól szabadulnál, nyugodt szívvel ajánljuk tisztítószereinket bőrre és szövetre egyaránt. Ha az ülések ragyognak, a műszerfal sem maradhat ki: műanyag-tisztítók és portaszító készítmények állnak a rendelkezésedre. Végül ide tartoznak még az illatosítók, amelyek egy gondos sofőr autójából sem hiányozhatnak.
Külső ápolás
Nincs is szebb látvány, mint a kocsid egy kiadós ápolás után! Ezt a hatást akár otthon is elérheted: autóviaszainkkal karbantarthatod a fényezést, eső- és szennyeződéslepergető réteget hozhatsz létre, ráadásul hosszútávon ragyogó marad gépjárműved. A kisebb karcolásokkal is megküzdhetsz egyes termékeink segítségével és felnijeidet is ellenállóvá varázsolhatod a kosszal, sóval szemben.

1–15 / 237 találat

1 2 3 4 14 15 16
0