Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Üléshuzatok - Ülésvédők

Univerzális üléshuzatok !

Minden sofőr más és mást vár az autójától, az azonban biztos, hogy a praktikum és a megbízhatóság az elsők között szerepel. Nincs ez máshogy a gépjármű kiegészítőivel sem: legyen szó elektronikai berendezésekről, kényelmet szolgáló kellékekről vagy dekorációs elemekről. Az üléshuzatok megalkotásánál is e két komponenst tartottuk szem előtt, így sokoldalú felhasználhatóságuk mellett hosszú élettartamot garantálnak.

De mi is az az univerzális üléshuzat?

Ahogy a neve is mutatja, egy rendkívül sokoldalú termék, ugyanis szinte bármilyen gépkocsi típusnál használható. A titok a rugalmas anyagban és a designban rejlik: kialakításának köszönhetően remekül alkalmazkodik a legtöbb ülésfajtához. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy sorozatgyártott termék lévén kedvezőbb áron szerezhető be, mint méretre készített társai, mégis esztétikus és funkcionális.
A költségeken túl számos előnyre tehet szert, ha a szóban forgó huzatok mellett teszi le a voksát. Amennyiben például bérelt autót használ, vagy gépjárműve leváltásán gondolkozik, egyszerűen kiveheti a régiből és az újba szerelheti őket, időt (és természetesen pénzt) spórolva.

Ha szívesen váltogatja időnként autója belső terének megjelenését, akkor is jó megoldás lehet a könnyedén cserélhető huzatok választása. A Hámori Autósboltokban háromféle színváltozatban kapható (fekete/kék, fekete/piros, fekete/szürke), így hangulatnak, vagy akár évszaknak megfelelően szabhatja személyre a járművet. Ezen termékek hátsó háttámlái mindkét oldalon zippzáros kivitelben készülnek 1/3 arányban, hogy mindenképp dönthető legyen a háttámla.

Természetesen az üléshuzatok minden olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, mint a hagyományos darabok: hosszútávon megóvják autója épségét és kényelmet biztosítanak.
A tisztítás sem okoz fejtörést: csak távolítsa el és mossa ki kímélő fokozaton (max. 30fok).
Univerzális ajánlat a Hámori Autósboltokban!

Autó üléshuzat: miért van szükség a kiegészítőre?

autós üléshuzatA gépjármű tulajdonosok közül egyesek hajlamosak megfeledkezni az autós üléshuzat használatáról, azonban ez igencsak kockázatos, mert a gyári kárpitot jóval körülményesebb és költségesebb tisztíttatni, javíttatni.

Ezzel szemben az üléshuzatokat sokkal egyszerűbb rendben tartani, hiszen, ha javítani vagy tisztítani kell őket, egyszerűen csak le kell szedni az ülésekről, és máris orvosolható a probléma. Rengeteg szennyeződéstől, sérüléstől védik meg a kényes kárpit felületét, ennek köszönhetően a jármű tulajdonosok hosszú távon megőrizhetik az utastér gyári állapotát. Ezzel egyúttal a gépjármű értéke is megmarad, ez pedig kifejezetten előnyöket jelenthet például egy eladásnál.

Ha az Ön személygépkocsijában sincs autós üléshuzat, mihamarabb pótolja a hiányosságot! Kínálatunkban megbízható és igényes termékeket találhat az autós üléshuzatokkal kapcsolatban. Ha bővebb információkra lenne szüksége a kiválasztott árucikkről, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre.

Szűrés