Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Riasztó

Autóriasztót vásárolna?

autóriasztóAz autóriasztó a mai autókban már alapfelszereltség, ám a régebbi típusokban ez nem általános, és ha mégis megtalálható, akkor a hatékonysága kérdőjelezhető meg. A modern autóriasztók számos funkcióval rendelkeznek, hatékonyak és megbízhatóak, ezért érdemes beszerezni egyet, hogy az autó biztonságban lehessen.

Egy korszerű autóriasztó nem csupán hangjelzést képes adni, de más módokon is tudathatja a tulajdonossal, ha az autót illetéktelenek próbálják kinyitni, illetve beindítani, és annak elmozdítását is hatékonyan képesek meggátolni. Jó példa erre az indításgátló, ami megakadályozza a motor beindítását, vagy az immobiliser, ami az autó különféle rendszereit blokkolja akár egyszerre is, hogy a tolvajok ne tudják azt ellopni. Kínálatunkban szinte az összes autóriasztó-típus megtalálható, és egyszerűen megrendelhető néhány kattintással, ráadásul az autóriasztók ára is kedvező, főleg, ha a védelmet nézzük.

Amennyiben felkeltették a véleményét az autóriasztók, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Szűrés