Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Tolatóradar

Tolatóradar: könnyebb parkolás minden alkalommal

tolatóradarA párhuzamos parkolás sokak számára nehéz feladat, különösen a modern autókban, hiszen a tervezők az utóbbi idők divatját követve a legtöbb típusnál feláldozzák a hátrafelé kilátást a dizájn oltárán, a tükör pedig sokszor csalóka képet mutat az autó mögötti távolságokról. A tolatóradar azonban megoldást kínál erre a problémára, és olyan autókba is beépíthető, amelyek gyárilag nem rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Kínálatunkban számos tolatóradar-típus megtalálható az egészen egyszerűektől az összetett, több funkcióval is rendelkező változatokig. Az áruk ennek megfelelően változó, ám megfizethető, és ha a mindennapi életet megkönnyítő tulajdonságokat és az autóban esett kisebb-nagyobb károk kiküszöbölését nézzük, igencsak kifizetődő. Érdemes tehát Önnek is ellátnia az autóját egy modern tolatóradarral, és kihasználni annak összes előnyét!

Amennyiben tolatóradart szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg a választott típust csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Szűrés