Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Autó, motor ponyva

Autótakaró ponyva: az autó védelmezője

Autótakaró ponyvát napjainkban már viszonylag ritkán használunk, pedig érdemes lehet - főleg, ha az autót nem minden egyes nap használjuk.

Egy viszonylag ritkán, azaz nem minden egyes nap használt autót érdemes megóvni a különféle környezeti hatásoktól, és, ha nem áll rendelkezésre garázs, akkor az egyetlen hatásos módszer, ha letakarjuk egy autótakaró ponyvával.

Kínálatunkban többféle típusú és méretű autóponyva található, de akár motorponyva is beszerezhető tőlünk, amellyel hatékonyan védheti meg járművét a széltől, a csapadéktól, a fagytól, a hőtől, az UV-sugárzástól és a szennyeződésektől. Fontos, hogy az autótakaró ponyva a jégeső ellen nem véd; ezt sajnos még a legkorszerűbb típusok sem képesek megoldani.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az autótakaró ponyvák iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 


48termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
2 322 Ft - 29 990 Ft
Méret