Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Dísztárcsák

A dísztárcsák szerepéről röviden

Az autósok többsége azt gondolja a dísztárcsákról, hogy egyszerűen csak díszítő funkciót látnak el a járműveken. Emiatt nem ritka, hogy ha leesik egy tárcsa valamelyik kerékről, a gépjármű tulajdonosok nem igazán foglalkoznak a pótlással. Az igazság az, hogy ezek a kiegészítők rendkívül fontos szerepet töltenek be a keréktárcsák és rögzítő elemek védelmében.

Menet közben a keréktárcsákat, rögzítő elemeket rengeteg külső tényező éri, elég csak a felverődő kavicsokra, homokra, sárra vagy a csapadékra gondolni. A dísztárcsák megakadályozzák, hogy ezek a környezeti tényezők ne tegyék tönkre egyhamar a járművek kulcsfontosságú részeit. Ezzel jelentős mértékben megnövelheti a kerekek élettartamát, és a balesetek kockázata is jóval alacsonyabb.

dísztárcsákra nem véletlenül van szükség a járműveknél. Amennyiben Önnek is hiányoznak a keréktárcsákról a kiegészítők, szerezze be tőlünk az új alkatrészeket kínálatunkból! Minőségi termékeket kínálunk a vásárlóknak, kedvező áron. Ha bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!


281termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
6 657 Ft - 21 500 Ft
Col