Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Csomagrögzítés

Csomagrögzítő eszközökkel a biztonságért

A csomagrögzítés nem csak a csomagok biztonságát szavatolja, de egy esetleges baleset során a személyi sérülés mértékét is csökkentheti.

A csomagok rögzítése ha nem is a legfontosabb dolog, amit az autó mindennapi használata során el kell végezni, egyáltalán nem felesleges művelet. A csomagok épsége, vagy egy bevásárlás során a termékek zacskóban maradása még egy szedán esetében is fontos, de egy olyan autónál, amelynek csomagtere és utastere egybenyitott, a biztonság kérdése is felmerül. Már egy kisebb koccanásnál is az utastérbe repülhetnek a szállított dolgok, és akár komoly sérüléseket is okozhatnak, ezért a csomagrögzítő eszközök - mint például a hálók, vagy a gumipók - használata mindenképpen indokolt.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a csomagrögzítő eszközök iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


10termék 110