Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Guminyomás szenzor (TPMS)

Guminyomás-szenzor: miért érdemes beszerezni?

Guminyomás-szenzorokGuminyomás-szenzorok széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron – szerezze be egyszerűen, online!

Az Európai Unióban a 2014. november 1. után forgalomba hozott, új autók esetén kötelező szériatartozék az abroncsok nyomását ellenőrző rendszer, aminek fontos, sőt, alapvető részegysége a guminyomás-szenzor. Mivel viszonylag nagy igénybevételnek van kitéve, előfordul a meghibásodása, és ilyenkor sajnos a legtöbb esetben cserélni kell. Ha ugyanis nincs visszajelzés az abroncsok nyomásáról, az hibakódot generál, amit műszaki vizsgán is ellenőriznek, ráadásul a nem megfelelő guminyomás csökkenti a gumi élettartamát, és magasabb fogyasztást, rosszabb esetben balesetet is okozhat.

Amennyiben guminyomás-szenzorokra lenne szüksége, tekintse meg webáruházunk kínálatát, melyben többféle típust is találhat! Áraink kedvezőek, termékeink minősége pedig kiváló, így mindenképp megéri bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését guminyomás-szenzoraink iránt, tekintse meg az általunk nyújtott lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!


5termék 15