Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Motorvédő és katalizátorvédő

Motorvédők és katalizátorvédők az autó védelme érdekében

A motorvédők és katalizátorvédők segítenek megóvni az autó leginkább sérülésnek kitett részeit, ezért mindenképp érdemes beszerezni a típusnak megfelelőt.

A motorvédők és katalizátorvédők - értelemszerűen a motor és a katalizátor épségét hivatottak biztosítani, ami hazánk egyes útjait elnézve sajnos indokolt. A kátyúk, illetve az azokon való, nagy sebességű áthajtás nem csak a kerekeket és a futóművet károsíthatják, hanem akár a motort, a kipufogórendszert és az autó más részegységeit is, ráadásul az utóbbi időben egyre gyakrabban lehet olyan híreket olvasni, amelyek katalizátorlopásokról szólnak. A katalizátorvédő ezt is segíthet megakadályozni, mivel 2-3 milliméteres acéllemezből készül, amit a tolvajok számára elérhetetlen, gyári felfogató pontokhoz rögzítenek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a motorvédők és katalizátorvédők iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

 


724termék
 
Szűrés
Ár
 (Ft)
21 433 Ft - 174 921 Ft
Autó Márka
Autó típus