Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Vontatókötelek, spaniferek

A vontatókötél és a spanifer kicsi, de hasznos kiegészítők!

A vontatókötél és a spanifer nem kötelező tartozékok, de érdemes őket az autóban tartani, hiszen bármikor szükség lehet rájuk. Szerezze be őket tőlünk!

A KRESZ alapvetően két kötelező tartozékot ír elő: az elsősegélyládát és az elakadásjelző háromszöget. Van azonban még néhány dolog, amik ugyan nem kötelezőek, de mégis érdemes őket az autóban tartani. Ezek közé tartozik a vontatókötél és a spanifer.

A vontatókötéllel adott esetben, ha például lerobban az autó, rengeteget lehet spórolni, hiszen akár az autómentő által végzett tréleres szállítás is kiváltható vele. Fontos, hogy a vontatás veszélyes művelet, ami mindkét sofőrtől gyakorlatot igényel.

A spaniferek rakomány biztonságos rögzítésére szolgálnak, ezért elsősorban utánfutóhoz vagy nagy raktérrel rendelkező járműhöz lehet rájuk szükség, viszont bizonyos esetekben elkerülhetetlen a használatuk.

Amennyiben vontatókötelet vagy spanifert szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen webshopunkból! Szerelje fel autóját praktikus kiegészítőkkel, keressen minket a szükséges alkatrészekért!

 


10termék 110