Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

XENON

XENON WEBSHOP
A Hámori Autósboltok termékpalettáján gyári minőségi Xenon fényforrásokat kínálunk – és hogy mi is ezek előnye? Mutatjuk!

De mielőtt belevágunk, elöljáróban fontos tudni: az utólagosan beépített Xenon rendszerek közúti forgalomban történő használata nem engedélyezett – így a termékeket gyárilag felkészített gépjárművekbe ajánljuk, illetve tuningolt autóknál pedig kizárólag bemutatókra, kiállításokra.

A Xenon fényforrások legerősebb pozitívuma a kiemelt fényerő. A halogén izzókkal szemben nagyobb teljesítményt nyújtanak, ráadásul kevésbé fárasztóak a szem számára, amely éjszakai használat során kiemelten fontos lehet. Ráadásul kékes, egyedi fényük nem olvad egybe a közvilágítással, így a táblák még láthatóbbá válnak.

Megbízhatóságuk sem elhanyagolható: hosszabb élettartalommal bírnak hagyományos társaiknál, ráadásul a rázkódás és egy keményebb útvonal sem okoz számukra nehézséget. Mindezek ráadásul csökkentett energiafogyasztással párosulnak. Összefoglalva, a Xenon fényforrások fogalma mára egybeépült a minőséggel és az exkluzív megjelenéssel – ennél többet pedig nem is kívánhatsz egy fényforrástól, ugye? :)
Ha kérdésed merülne fel azzal kapcsolatban, hogy gépjárműved alkalmas-e a Xenon rendszerek beépítésére, illetve, hogy melyik izzó számodra a legalkalmasabb, keresd bizalommal kollégáinkat!

Szűrés