fbpx

Ceramic Detailing Kit (Sampon 600ml, Kerámia spray 600ml)

Ceramic Detailing Kit (Sampon 600ml, Kerámia spray 600ml)

4990 Ft (Nettó: 3929 Ft)

Elfogyott

Cikkszám: 1600001 Kategóriák: , , Címkék: ,

Ütős páros, hogy autód ragyogóan fénylő legyen, hosszú ideig vízlepergető, és ellenálló a legdurvább környezeti hatásokkal szemben is.

A szettben található Ceramic Shampoo nemcsak megtisztítja az autó teljes felületét, de védőréteget is képez rajta, amellyel ellenáll az UV sugárzásnak, a savas esőnek, és tartós vízlepergető hatást fejt ki. A különleges technológiával fejlesztett sampon pH semleges és a meglévő wax vagy kerámiabevonat élettartamát is megnöveli.

A kerámia spray sosem látott csillogást kölcsönöz majd autódnak, miközben kiegészítve a sampon hatását, védi és óvja a felületet. Nyerő páros, nyerő alkatoknak!

A szett használata és termék jellemzők:

SAMPON.:

Használat előtt rázza fel a terméket!

 • Használat előtt az autó felületéről folyóvízzel, magasnyomású mosóval, gőzborotvával “veresse le” a megtapadt kosz nagyját.
 • Első használatkor keverjen 100-150 ml sampont 5 liter langyos vízbe, habozza fel.
 • Ezután az autó felületét egy mosókesztyűvel, esetleg finom szivaccsal mossa át alaposan. Minden esetben fentről lefelé haladjon, hiszen a járművön a legtöbb szennyeződés az alsó egyharmadán van. Mossa le a tetőt, majd az elejétől (motorháztető) haladjon hátrafelé, majd az üvegfelületek és a végén az autó alsó egyharmada következzen. SOHA NE MOSSON AUTÓT TŰZŐ NAPON, VALAMINT A FELHEVÜLT, FORRÓ AUTÓT IS ELŐBB VIGYE ÁRNYÉKBA!
 • Amikor a jármű teljes felületét átmosta, folyóvízzel (slag, magasnyomású készülék) csapassa le ALAPOSAN a feloldott piszkot a teljes felületről. Ezután törölje teljesen száraz és foltmentesre a járművét, megelőzvén a kemény víz által okozott vízkövesedést. Amennyiben használja  mosás után a regeneráló kerámia sprayt is, akkor azt fújhatja akár a vizes és tiszta felületre is, így csak egyszer kell szárazra törölnie járművét.
 • A termék pH 7-es, azaz semleges és kímélő a járművéhez és önhöz is.  Az ilyen pH semleges termékek a legalkalmasabbak arra, hogy járművét minél tovább, minél szebb állapotban tartsák, hiszen használatukkal nem lép fel sav-lúg okozta marás a felületeken.
 • A samponnal minden külső felületet megtakaríthat : üveg, fém, króm, gumi, műanyag, fényezett felület (mindegy, hogy matt, fényes, lakkozott, vagy esetleg régi típusú akril).
 • TARTÓS vízlepergető réteget képez a mosott felületen, amely hosszabb távon fogja védeni járművét az UV sugárzás, savas eső és más környezeti hatások ellen. Ez a termék nemcsak egy sampon, hanem egyben védőréteg is, pont úgy, mint más védelmi bevonatok: vax, kerámiavax, kerámia bevonat.
 • Az első mosást követően már csak 75 ml szükséges az állapot fenntartásához alkalmanként.  Egy flakon tartalma elegendő körülbelül 7 teljes mosáshoz egy átlagos méretű és szennyezettségű járművön.
 • A termék megvédi a már felületen lévő waxot, kerámia bevonatot, és meghosszabbítja annak élettartamát.

KERÁMIA SPRAY BEVONAT.:

Használat előtt alaposan rázza fel a terméket ! SOHA NE HASZNÁLJA TŰZŐ NAPON, VAGY FELHEVÜLT FELÜLETEN!

 

 • A megtisztított jármű felületére azonnal a vizes, samponos mosás után is felviheti a terméket szárítás előtt, majd egy speciális törölköző Lotus Deluxe Drying Towel segítségével foltmentesre száríthatja a felületet. Egyenletesen, ne túl sokat fújva oszlassa el a kerámia sprayt a teljes felületre (üveg, műanyag, króm, gumi, fényezett felület) elemenként haladva, majd rövid várakozási idő ( 1 perc ) után törölje szárazra, foltmentesre.
 • Felviheti a lemosott, tiszta, száraz felületre is a terméket. Ebben az esetben is elemenként haladjon, a spray használata után várjon kb. 1 percet és egy kendő Deluxe Buffing Towel segítségével törölje foltmentesre az adott felületet.
 • A termék együttes használata a samponnal tökéletes, ragyogóan fénylő megjelenést és biztonságot nyújt járműve számára minden környezeti hatás ellen, megóvja a kifakulástól és rendkívül HIDROFÓB, azaz vízlepergető tulajdonságot kölcsönöz.
 • Egy flakon tartalma (600ml) körülbelül 3-4 teljes jármű kezelésére elegendő.  Samponnal együtt használva minden 2.- 3. mosás után vigye fel a felületekre.
 • Amennyiben járművén bármilyen wax, kerámia bevonat van, annak élettartamát JELENTŐSEN megnöveli, hatását meghosszabbítja!

Autós kényelem akció
Autós kényelmi termékek -15% kedvezménnyel vásárolhatók meg webshopunkban 2021. július 28-ig.

Az akcióból hátra van még:
06

nap


23

óra


59

perc


59

másodperc


 

Figyelmébe ajánljuk0