fbpx

Ultra Nano Gyors wax 2.0 + 4db-os beltéri kendő ajándékba!

Ultra Nano Gyors wax 2.0 + 4db-os beltéri kendő ajándékba!

2990 Ft (Nettó: 2354 Ft)

Készleten

Cikkszám: 19000068 Kategóriák: , , Címke:

Most ajándék Lotus Beltéri és Otthoni Mikroszálas kendővel a készletünk erejéig !

Lotus Ultra Nano 2.0 eltávolítja és lepergeti a szennyeződéseket a külső felületekről, létrehozva ezzel az egyedülálló bemutatótermi “éppen most fényesített” megjelenést. A Nano viasz technológia a tükörfényű csillogás mellett UV védelmet biztosít, valamint taszítja a vizet és a szennyeződések lerakódását.

 

Most ajándék Lotus Beltéri és Otthoni Mikroszálas kendővel a készletünk erejéig !

Hagyd, hogy mindenkit elkápráztasson az autód tükörfényű ragyogása! Ne érd be kevesebbel, mint a csúcstechnológiás termékünk nyújtotta „szalon friss” élmény!Az autómosók csak látszólag varázsolják tisztává a szeretett kocsidat, ezért, ha tényleg nem éred be, csakis a legjobbal, akkor a befejező lépést segítünk megtenni. Autódat egyszerre ápolja, védi és megújítja a Lotus Ultra Nano Gyors wax 2.0, ami a jövő nanotechnológiáját alkalmazza, és még csak kémiai Nobel-díj sem szükséges a használatához. Kezedbe adjuk a megoldást, amitől olyan lesz az autód minden négyzetcentimétere, hogy mindenkit elvakít majd a látvány.

Mint, amit most gurítottak ki a szalonból, olyan fényes és tökéletes felületű lesz az autód a Lotus Ultra Nano Gyors wax 2.0 használatával, mert termékünk egyedülálló formulákat tartalmaz, melyek a jövő technológiáját szolgáltatják neked és járművednek. A termék nanotechnológiás wax, természetes carnuba wax, polimerek és felületaktív anyagok speciális keverékét tartalmazza, amelytől autód nemcsak lélegzetelállítóan fényes lesz, de a komponensek lepergetik majd taszítják a szennyeződéseket, és UV-védelmet is biztosítanak. A tudomány mögötte bonyolult, de a használata egyszerű! Készen állsz a bemutatótermi élményre?

Jellemzői: 

 • Tisztítja, fényesíti, megújítja és védi a felületet.
 • Tükörfényes csillogás, egyedülálló végeredmény.
 • Gazdaságos és egyszerű használat.
 • Vizes bázisú, környezetbarát termék, a jövő technológiájával.
 • Most –a használathoz szükséges- ajándék mikroszálas kendővel.*

Használati útmutató:

 • Használat előtt felrázandó!
 • A termék vizes autón is alkalmazható, közvetlenül az autómosó után.
 • A szórófejjel spriccelj a Lotus Ultra Nano Gyors waxból egy mikroszálas kendőre, és a kezelendő felületre is.
 • Ezután autód felületét finoman törölgesd át a mikroszálas kendővel.
 • Végül, egy másik, száraz mikroszálas kendővel fényesítsd ki a felszínét. Ezeket a lépéseket ismételd, és megkapod a lenyűgöző végeredményt.
 • Ha túlságosan elkoszolódna a kendő, használj egy újat.
 • A legjobb végeredményért naptól védett, árnyékos helyen végezd a folyamatot.
 • Sohase alkalmazd erősen szennyezett felületen!

 

*Ajándék 1 csomag Lotus beltéri és otthoni mikroszálas kendővel! A csomag tartalma 4db különböző színű, prémium minőségű 35x35cm, 220g/nm mikroszálas kendő, melyek akár súlyuknak 7x-ét is képesek folyadékban vagy szennyeződésben felszívni! Mind az otthonodban, mind az autóápolásban nélkülözhetetlenek a Lotus mikroszálas kendői, mert a Magyarországon kapható legtöbb kendővel ellentétben nemcsak 20-30 alkalmat bírnak. A Lotus minden terméke egyedülálló a hazai piacon!

 

Fontos! A terméket ne használjuk forró, felhevült területen!

 

Figyelmébe ajánljuk0