Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével
Xado Váltó revitalizáló manuális váltóhoz revitalizálóval. 8ml
Xado Váltó revitalizáló manuális váltóhoz revitalizálóval. 8ml
5 110 Ft (Nettó: 4 024 Ft)

Xado Váltó revitalizáló manuális váltóhoz revitalizálóval. 8ml

Tökéletesen sima felületet képződik a [simple_tooltip content='A XADO termékek hatóanyaga a REVITALIZANT: ez nem adalék, NEM befolyásolja az olaj karakterisztikáját vagy viszkozitását, annak ellenére, hogy az olajat használjuk, hogy a XADO eljusson a motor mozgó alkatrészeihez. A súrlódó fémfelületek közé jutva katalizátorként elindítja a revitalizálás folyamatát. Ennek során feldúsul a fémfelületek széntartalma, fém-fémkarbid, végül gyémánt keménységű kopásálló, új fémkerámia réteg alakul ki. Nem alkot külön réteget, beleötvöződik és elválaszthatatlanul kötődik a fémfelületbe.']revitalizálás [/simple_tooltip] által, így az alkatrészek visszanyerik eredeti geometriai alakjukat. Megszünteti a karcolásokat és gödröcskéket az alkatrészek felületén. Két nagyságrenddel is csökkentheti a súrlódási együtthatót. Csökkenti a zajt és a rezonanciát. Véletlen olaj elfolyás esetén is működőképes marad a váltó, akár 1000 km-en keresztül.
Használat:
Nyomja bele a XADO tubus tartalmát a váltó vagy áttételház olajfeltöltő nyílásán keresztül. 4 literenként 1 tubus. A revitalizálást 50 óra vagy 1500 km után tekinthetjük teljesen befejezettnek.
Figyelem!
A revitalizáció első jele, hogy már néhány km után csökken a váltó zaja . Amennyiben a további zaj csökkenés megáll, akkor a váltó már nagyon kopott és dupla adag szükséges a kezeléshez.


Autóhoz minden egy helyről!
Szakértői segítség
Gyors szállítás
Minőség és megbízhatóság
Szállítási idő
4-5 munkanap
Gyártó cikkszám
XADO 12030
5 110 Ft (Nettó: 4 024 Ft)
Adatok
Cikkszám
XADO_12030
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!