fbpx

Indításgátló

Indításgátlóval az autót nem viszik el tolvajok

indításgátlóEgy indításgátlóval a járműve nem tűnik el nyomtalanul. Az autótolvajok mindenre fel vannak készülve, a járművek feltörésének és kulcs nélküli beindításának trükkjeit ismerik. A lopásgátló és indításgátló eszközök megvásárlása mégsem kidobott pénz, mert mindig tudnak újat mutatni a gyártók.

Egy indításgátló is jó befektetés, mert képes a járművet ott tartani, ahol a tulajdonosa leparkolt vele. Egy indításgátló az autóba építve észrevétlenül megbújik a többi vezeték és alkatrész között, tehát nem olyan könnyű felfedezni és hatástalanítani. Az eszköz egyszerre képes arras, hogy az üzemanyag szivattyút, az önindítót és a gyújtást is blokkolja. Több, speciális kódkulcs is tartozik hozzá, illetve plasztik mester kártya is.

A legjobb védelmet keresi járművének? Nem szeretne azért aggódni, hogy a parkolóhelyre érve ott találja e még az autóját? Forduljon hozzánk bizalommal és vásárolja meg az új indításgátlót jó áron! Ha kérdése van az általunk forgalmazott termékekről, lépjen velünk kapcsolatba emailben vagy telefonon!

Mind a(z) 13 találat megjelenítve

0