GLS szállítás vagy csomagpont 3.000Ft feletti vásárlásnál választható. 34.990 Ft felett megrendelését INGYENESEN kiszállítjuk. Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével.

Kormányvédő

Kormányvédő: ha szeretné minden téren megóvni autóját

kormányvédőkÖn is azon autósok közé tartozik, akik kifejezetten szeretik az autójukat, és igyekeznek minden téren óvni mind a külsejüket, mind a belterüket? Akkor a kormányvédőket Önnek találták ki!

Egy autót számos módon óvhatunk meg a különféle sérülésektől és kopásoktól. A különféle védőeszközök, mint például a gumiszőnyegek a csomagtartóba, a pótszőnyegek az utastérbe, az üléshuzatok és persze a kormányvédők mind azt a célt szolgálják, hogy az autó sokáig megőrizhesse új állapotát, de természetesen egy régebbi autó komfortosabbá tételében is nagy segítséget nyújtanak. Webáruházunkban széles kormányvédő-választék található, az áruk kedvező, a megrendelésük pedig egyszerű és kényelmes, tehát, ha szeretné védeni a kormánykereket a kopástól és koszolódástól, érdemes megtekintenie választékunkat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne kormányvédőt vásárolni, válassza Ön is webshopunkat! Kérdéseivel, illetve észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!