Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Kamerák, monitorok

Menetrögzítők, avagy fedélzeti kamerák széles választékban!

menetrögzítőkBizonyára Ön is látott már fedélzeti kamerás, avagy úgynevezett “dashcam” felvételeket, amik egy autó előtt, illetve bizonyos esetekben mögött történt eseményeket örökítettek meg. A menetrögzítők divatja Oroszországból indult, és mára a világ összes országában elterjedt, hiszen rendkívül hasznos, mivel a segítségével megörökíthetőek a balesetek, és ez egy vitás esetben akár perdöntő is lehet.

menetrögzítők használata teljesen legális Magyarországon, sőt, egyenesen ajánlott, mivel számos esetben jelenthet komoly segítséget, de akár érdekes videók is születhetnek a használatukkal. Választékunkban többféle menetrögzítő található a legegyszerűbb kivitelű fedélzeti kamerától kezdve a tolatókamerákon át egészen a komplett készletekig, így mindenki megtalálhatja azt a típust, amelyik a leginkább megfelel az elképzeléseinek és a pénztárcájának.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a menetrögzítők, vásároljon kínálatunkból! Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!