Webshopunk raktárkészlete nem azonos üzleteinkével

Kisállat riasztók

Kisállatriasztóval az állatok okozta károk ellen

Kisállatriasztók széles választékban, kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel – ha szeretné elkerülni az állatok okozta károkat!

Sokféle állat okozhat kisebb-nagyobb károkat az autó motorterében, de a leggyakoribb a nyest, amely napjainkban már városi környezetben is könnyedén megél, sőt; a korábbi élőhelyeivel ellentétben itt sokkal könnyebben talál magának élelmet és búvóhelyet. Sajnos nem tudjuk, miért kedveli az autók motorterét, de ha már bejutott oda, előszeretettel rágja szét a kábeleket és a motorháztető szigetelését, ezzel nem csak problémákat, de súlyos anyagi károkat is okozva. Annak érdekében, hogy ezt megelőzhessük, illetve humánusan tarthassuk távol az autónktól ezeket a kis kártevőket, de az egereket, patkányokat és más rágcsálókat is, érdemes ultrahangos kisállatriasztót beszerelni, ami kedvező áron és hatékonyan oldja meg ezt a feladatot.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kisállatriasztók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


6termék 16