fbpx

LOTUS Ceramic Quick Spray – kerámia spray

LOTUS Ceramic Quick Spray – kerámia spray

3990 Ft (Nettó: 3142 Ft)

Készleten

Cikkszám: 2200032 Kategóriák: , , Címke:

A kerámia spray sosem látott csillogást kölcsönöz autódnak! Ez a gyors, ragyogó és tartós bevonat a legmodernebb technológiával készült, mint a Lotus valamennyi, prémium terméke. A Ceramic Quick Coat olyan az autónak, mint a legpazarabb dizájner estélyi a hölgyeknek, vagy a legelőkelőbb szmoking az uraknak – minden szem rátapad majd a látványra. A spray használatával a külső felületek egyszerre újulnak meg, kapnak vízlepergető védőréteget és selymes csillogást.

Használata:

  • Használat előtt alaposan rázza fel a terméket!
  • A megtisztított jármű felületére azonnal a vizes, samponos mosás után is felviheti a terméket szárítás előtt, majd egy speciális törölköző segítségével foltmentesre száríthatja a felületet. Egyenletesen, ne túl sokat fújva oszlassa el a kerámia sprayt a teljes felületre (üveg, műanyag, króm, gumi, fényezett felület) elemenként haladva, majd rövid várakozási idő ( 1 perc ) után, törölje szárazra, foltmentesre.
  • Felviheti a lemosott, tiszta, száraz felületre is a terméket. Ebben az esetben is elemenként haladjon, a spray használata után várjon kb. 1 percet és egy extrapuha törlőkendő segítségével* törölje foltmentesre az adott felületet.
  • A termék együttes használata a Ceramic Shampoo-val tökéletes, ragyogóan fénylő megjelenést és biztonságot nyújt járműve számára minden környezeti hatás ellen, megóvja a kifakulástól és rendkívül hidrofób, azaz vízlepergető tulajdonságot kölcsönöz.
  • Egy flakon tartalma (600 ml) körülbelül 3-4 teljes jármű kezelésére elegendő.  Samponnal együtt használva minden 2.- 3. mosás után vigye fel a felületekre és alkalmazza a leírt módon!
  • Amennyiben járművén bármilyen wax, kerámia bevonat van, annak élettartamát JELENTŐSEN megnöveli, hatását meghosszabbítja!

FIGYELEM: Soha ne használja tűző napon, vagy felhevült felületen!

Tovább olvasom.. ▼

Figyelmébe ajánljuk
0