fbpx

Lotus Soft Clay Bar – autókozmetikai gyurma

Lotus Soft Clay Bar – autókozmetikai gyurma

4999 Ft (Nettó: 3936 Ft)

Készleten

Cikkszám: 20000073 Kategóriák: , , Címke:

Tudtad, hogy semmilyen felület sem tökéletesen egyenletes? Számos mikrobarázda, -repedés van jelen az üvegen, a karosszérián. Mikroszennyeződések, porszemcsék tömítik el ezeket, melyeket kizárólag  autókozmetikai gyurmával lehet eltávolítani. (Még alapos mosásnál is megmaradnak ezek a szennyeződések.)

Wax-védőbevonattal szeretné ellátni járművét? Ahhoz, hogy a wax- védőbevonat tökéletesen tudja kifejteni hatását, sima, tiszta felülettel kell találkoznia, hogy tökéletes kötésbe tudjon lépni és maximális teljesítményt tudjon nyújtani.

Az Lotus Clay bar autókozmetikai gyurma a létező legjobb megoldás az szennyezettségre. Könnyű használni és nem károsítja a fényezést.

Autójának fényezése számtalan különböző forrásból érkező festékkárosító hatásnak van kitéve és egyes esetekben ezek akár korróziót is létrehozhatnak a nem kezelt felületeken. Az Lotus gyurmája biztonságosan, bármilyen csiszolóanyag használata nélkül, gyengéden távolítja el ezeket a károsító anyagokat és tökéletes felszínt eredményez az autótisztítás következő lépéséhez.
Felhasználása Lotus Universal cleanerrel együtt ajánlott!
Soha ne használja szárazon.
Súlya: 100g
Erőssége: soft

 

Figyelmébe ajánljuk0